رییس مجمع نمایندگان استان یزد در مجلس، مجلس دانش‌آموزی را بستری کلیدی برای یادگیری مدیریت، تمرین کار گروهی و ارتقای سطح مسئولیت‌پذیری برای آینده کشور دانست.

خودسانسوری نکنید؛ پرسشگری و مطالبه‌گری را تمرین کنید

به گزارش خانه ملت؛ محمد صالح جوکار رییس مجمع نمایندگان استان یزد در مجلس شورای اسلامی در مراسم انتخابات مجلس دانش‌آموزی و شوراهای استان یزد حاضر شد.

جوکار در این مراسم، مجلس دانش‌آموزی را بستری کلیدی برای یادگیری مدیریت، تمرین کار گروهی و ارتقای سطح مسئولیت‌پذیری برای آینده کشور دانست و خطاب به دانش‌آموزان گفت: پرچم حرکت انقلاب در اختیار شماست؛ شما آیندگان این کشور هستید و کشور را در مسیر رشد و تعالی حرکت خواهید داد.

وی با اشاره به اینکه در کشور کمتر به فعالیت‌های گروهی پرداخته شده، اظهار داشت: مجلس دانش‌آموزی می‌تواند این نقش را بر عهده بگیرد و فرصتی برای تمرین مشارکت در فعالیت‌های اجتماعی و سیاسی آینده کشور باشد. این شوراها یک نهاد صنفی صرف نیستند، بلکه می‌توانند در اداره مدرسه و تنظیم برنامه‌های آموزشی و تربیتی در کنار مدیران، نقش‌آفرینی جدی داشته باشند.

جوکار دانش‌آموزان را به جسارت در بیان نظرات تشویق کرد و افزود: فرصت را مغتنم بشمارید، تجربه کسب کنید و از هیچ چیز واهمه نداشته باشید. خودسانسوری نکنید. اگر بناست پرسشگر باشید، پرسش‌های خود را بگویید؛ ندانستن عیب است. همه ما احتیاج به راهنمایی داریم.

این نماینده مردم در خانه ملت، یکی از مطالبات اصلی مجلس دانش‌آموزی را پیگیری اجرای سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش دانست و تأکید کرد که این طرح با مطالبه‌گری دانش‌آموزان می‌تواند تحولی جدی در نظام آموزشی کشور ایجاد کند.

جوکار ضمن اعلام اینکه از نظرات یک مشاور دانش‌آموز در کنار خود بهره می‌برد، از منتخبان مجلس دانش‌آموزی دعوت کرد تا با حضور در مجلس شورای اسلامی (خانه ملت)، از نزدیک با فرآیند قانون‌گذاری آشنا شوند. /

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار